Word jij onze nieuwe collega?

MAK Groep gaat verder dan jou van een baan voorzien. We denken namelijk aan jouw toekomst! Volg bij ons opleidingen en blijf je door ontwikkelen. Als erkend leerbedrijf bieden we naast banen ook stages aan. Wij zijn een jong, flexibel en informeel bedrijf. 

Onze vacatures

Verzekeringsmedewerker (VERVULD)

Ben jij leergierig, gedreven en wil jij onze particuliere en zakelijke klanten adviseren en helpen met al hun verzekeringen? Ben je in staat op offertes op te maken, mutaties door te voeren op lopende polissen en schades af te handelen? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons groeiende team bij MAK Groep!

Financieel Controller

Kom aan boord bij een bloeiend financieel team!  Ben jij een gedreven en ervaren financieel controller? Zoek je een uitdagende rol waarin je niet alleen coördineert, aanstuurt en analyseert, maar ook zelf de handen uit de mouwen kunt steken? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons groeiende team bij MAK Groep!

Senior Administrateur / Assistent accountant

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een Senior Administrateur / Assistent accountant.

Administrateur / Junior administrateur (VERVULD)

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een Administrateur / Junior administrateur.

Jouw nieuwe collega’s vertellen

Crista

Ik ben enorm nieuwsgierig en krijg hier alle ruimte om mij te blijven ontwikkelen op het gebied van financiën. Dat helpt mij in mijn motivatie om alle klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vorige
Volgende