Ons verhaal

MAK Groep. Een maatschappelijk betrokken familiebedrijf met Scarlett Mussche – beëdigd financieel adviseur – aan het roer. Ooit was ze de jongste assurantieadviseur met een vergunning in Nederland. Nu directeur van MAK Groep. Haar ambities komen niet uit de lucht vallen. Grootvader was fiscalist en vader heeft als boekhouder het fundament van MAK Groep opgericht met een administratiekantoor.

Door jarenlange ervaring, een inspirerende ondernemersfamilie en een gezonde dosis strijdlust is MAK Groep inmiddels uitgegroeid tot een allesomvattende organisatie op het gebied van financiën, fiscale vraagstukken, assurantiën, kredieten en hypotheken.

Wij werken voor

Ons team

Scarlett

Eigenaresse

Bevlogen in de wereld van financiën, staat op de schouders van reuzen. Scarlett heeft haar hart en ziel in de zaak gestoken en dat werpt natuurlijk zijn vruchten af.

Joop

Fiscalist
Grondlegger van de MAK Groep. Vader Joop is wegens zijn passie voor het vak nog steeds betrokken bij het bedrijf. Daarnaast houdt hij zich veelal bezig met iets terug doen voor de (lokale) gemeenschap.

Claudia

Administrateur

Een persoonlijkheid met kennis van zaken. Claudia regelt onder andere de samenstelling van de jaarcijfers en de bijbehorende belastingaangiftes. Zij weet altijd het overzicht te bewaken.

Fred

Budgetcoach

Fred is echt een vertrouwenspersoon. Coacht mensen op het gebied van financiën met een gezonde dosis humor.

Ria

Office manager

Ria kun je oprecht de spil in het web van ons bedrijf noemen. Ria is vanaf het prilste begin betrokken bij het bedrijf en kent alle ins en outs. Deze officemanager zorgt er met al haar ervaring voor dat alles binnen de MAK Groep vlekkeloos verloopt.

Henk

Senior administrateur

Heeft zijn strepen als administrateur al dik verdiend en maakt echt deel uit van het team. Henk heeft bij MAK Groep alle ingrediënten gevonden die nodig zijn voor een mooie samenwerking met collega’s, directie en klanten.

Crista

Administrateur

Een echte expert als administrateur. Crista is bij MAK Groep helemaal in haar element en staat graag klaar voor collega’s en klanten.

Nils

Administrateur

Een boekhoudkundige puzzelaar die houdt van een uitdaging en niet stopt tot het plaatje klopt en compleet is. Nils heeft affiniteit met cijfers, is nieuwsgierig en gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen op het gebied van financiën.

Yentl

Assurantie-adviseur

Krijgt energie van haar werk en is er daarom ook nooit klaar mee. Yentl kent de MAK Groep van binnen en buiten en vertoeft zich hier dan ook met alle plezier.

ANGEL

Directiesecretaresse

Draait pas net mee in de wereld van financiën, maar heeft haar draai helemaal gevonden. Angel zorgt dat alle interne processen tiptop verlopen om klanten de maximale service te kunnen bieden.

Michiel

Hypotheekadviseur

Al jaren een vast gezicht bij de MAK Groep. Michiel loopt altijd nét dat stapje verder en harder voor klanten en is een meester in het vinden van hypotheken met de beste voorwaarden.

Marco

Incasso specialist

Een makkelijke prater met overtuigingskracht. Met ruim een kwart eeuw aan ervaring is Marco oplossingsgericht en luistert écht naar zijn klanten en debiteuren.

MANUEL

Incassomedewerker

Manuel is onze stagiair op het gebied van incasso en sales. Hij is prettig in het contact met klanten en nu al een kei in het structureren van gegevens.

Rowdy

Verzekeringsmedewerker

Rowdy is onze stagiair en komt, naast iets leren bij MAK Groep, ook iets brengen. Hij is een echte mensenmens en weet met iedereen snel contact te leggen.

Werken bij makgroep?

MAK Groep gaat verder dan jou van een baan voorzien. We denken namelijk aan jouw toekomst! Volg bij ons opleidingen en blijf je door ontwikkelen. Als erkend leerbedrijf bieden we naast banen ook stages aan.

MAK Groep is een jong, flexibel en informeel bedrijf.