Een kostbare plek in onze stad

Schateiland, misschien wel de bekendste speeltuin van Lelystad. Een bruisende plek, in het hart van de Waterwijk. Je kunt er heerlijk spelen, picknicken, verjaardagsfeestjes vieren en natuurlijk wat drinken en lekkers scoren bij het winkeltje. En al is het natuurlijk altijd een feestje om op het Schateiland te vertoeven, deze maand is het dubbelfeest, want op 15 oktober vindt de grote (her)opening plaats.

Reden voor het feest? Er is een nieuw bestuur geformeerd dat de schone taak heeft om het Schateiland weer te laten schitteren. De speeltuin wordt volledig gerund door vrijwilligers. MAK Groep helpt met de boekhouding voor deze speeltuin en stond aan de basis voor de zoektocht en oprichting van het nieuwe bestuur. Toen wij gevraagd werden om de boekhouding te verzorgen, hoefden we daar niet lang over na te denken. Er leven in de Waterwijk veel mensen die het niet breed hebben en ieder dubbeltje moeten omdraaien. Een extraatje voor de kinderen zit er dan ook vaak niet in. Het Schateiland is voor deze kinderen juist wel dat gratis extraatje. Een plek waar ze heerlijk met elkaar kunnen spelen en ouders elkaar kunnen ontmoeten. We dragen daar graag ons steentje aan bij en zijn blij dat nu ook een nieuw bestuur zich bereid heeft gevonden om zich in te zetten voor deze kostbare plek in onze stad.

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.