Verzekeringen

Met onze verzekeringsadviseurs weet je zeker dat je altijd goed zit. Ook als er iets onverwachts gebeurt. We brengen op aanvraag al jouw verzekeringen onder in één polis en schadeafhandelingen verzorgen we aan huis of op locatie. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Wat kunnen we Voor jou betekenen?

Hulp nodig bij het afsluiten of opzeggen van verzekeringen? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Laat ons je helpen. We verzorgen alle verzekeringen.

We ondersteunen je bij het kiezen voor passende verzekeringen voor jouw situatie en brengen deze vervolgens onder in één polis. Makkelijk en overzichtelijk.

We werken onafhankelijk. Daarom kijken we per verzekering met je mee en sluiten we diverse verzekeringen bij verschillende verzekeraars af, zonder eigen belang dus.

Onze adviseurs komen ook graag bij je langs voor een adviesgesprek aan huis of op locatie. Dat geldt ook voor schadeafhandelingen.

Één polis pakket

Schadeverzekeringen

Paardenverzekering

Barry Swart

“In ons vak draait alles om zorgvuldigheid en gaat het vaak om details. Dit vinden wij ook terug bij MAK Groep. Ze hebben onze administratie haarscherp in het vizier, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan en als het toch nodig is, kan MAK Groep snel en adequaat handelen. Dat is een prettige gedachte. Niet voor niets zijn wij na al die jaren nog altijd een tevreden klant.”

Hylke Sietzema

De afgelopen jaren maakte mijn bedrijf een mooie groei door. Daar komt natuurlijk veel bij kijken op fiscaal gebied. MAK Groep zorgt ervoor dat ik mezelf efficiënt kan inzetten voor de groei van mijn onderneming en geen onnodige tijd kwijt ben aan fiscale vraagstukken.

Michael Top

Als ondernemer is het heel fijn om te weten dat je een financieel geweten hebt. Een kantoor met mensen en cijfers waar je van op aan kunt. Bij MAK Groep vind je dat allemaal terug. Wat ons echter bovenal een tevreden klant maakt is de Topservice die MAK Groep levert. Geen gedoe, maar gewoon een vlotte en adequate aanpak.

Vorige
Volgende

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.