Kredieten

Geld nodig voor een grote aankoop, verbouwing of voor je onderneming? Ook dan kom je uit bij MAK Groep. Wij helpen je bij het verkrijgen van je gewenste bedrag, op een veilige manier en onder de meest gunstige voorwaarden.

Wat kunnen we Voor jou betekenen?

Je wilt je dromen realiseren maar hebt daar een financiële bijdrage voor nodig. Of het nou gaat om het kopen van een nieuwe auto of zaken voor je onderneming, wij regelen het.

MAK werkt onafhankelijk. We zoeken voor je uit waar je tegen het beste tarief, rentepercentage en voorwaardes voor jouw specifieke doel geld kunt lenen.

We helpen je niet alleen bij de aanvraag maar gedurende het hele proces. Zo weet je zeker dat je jouw doelen behaald en voorkom je extra kosten door boetes.

Onze experts houden jou scherp en adviseren je over alle bijkomende zaken.

INVESTERINGSKREDIETEN

Mkb- & leasekrediet

Vve energiebespaarlening

Barry Swart

“In ons vak draait alles om zorgvuldigheid en gaat het vaak om details. Dit vinden wij ook terug bij MAK Groep. Ze hebben onze administratie haarscherp in het vizier, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan en als het toch nodig is, kan MAK Groep snel en adequaat handelen. Dat is een prettige gedachte. Niet voor niets zijn wij na al die jaren nog altijd een tevreden klant.”

Hylke Sietzema

De afgelopen jaren maakte mijn bedrijf een mooie groei door. Daar komt natuurlijk veel bij kijken op fiscaal gebied. MAK Groep zorgt ervoor dat ik mezelf efficiënt kan inzetten voor de groei van mijn onderneming en geen onnodige tijd kwijt ben aan fiscale vraagstukken.

Michael Top

Als ondernemer is het heel fijn om te weten dat je een financieel geweten hebt. Een kantoor met mensen en cijfers waar je van op aan kunt. Bij MAK Groep vind je dat allemaal terug. Wat ons echter bovenal een tevreden klant maakt is de Topservice die MAK Groep levert. Geen gedoe, maar gewoon een vlotte en adequate aanpak.

Vorige
Volgende

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.