Incasso

We zijn conflict oplossend en behouden het menselijk aspect als het op incasso aankomt. Wij versturen niet alleen brieven maar onderhouden ook het contact met de klant. De communicatie met debiteuren houden we open.

Wat kunnen we Voor jou betekenen?

Op het gebied van incasso werken we rechtvaardig en recht door zee. We incasseren voor bedrijven. Je hebt recht om je geld binnen te krijgen volgens de gemaakte afspraken.

Het komt regelmatig voor dat betaling door de klant desondanks achterblijft, wij vorderen het voor je. Op een gerechtvaardigde manier, zonder er doekjes omheen te winden.

Dit kan gaan om het vorderen van achterstanden van wanbetalers, bijvoorbeeld in het geval achterstallige huurpenning.

We stellen ook graag betalingsherinneringen of een WIK brief voor je op.

Betalingsregeling

Huurpenning

Wik brief

Barry Swart

“In ons vak draait alles om zorgvuldigheid en gaat het vaak om details. Dit vinden wij ook terug bij MAK Groep. Ze hebben onze administratie haarscherp in het vizier, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan en als het toch nodig is, kan MAK Groep snel en adequaat handelen. Dat is een prettige gedachte. Niet voor niets zijn wij na al die jaren nog altijd een tevreden klant.”

Hylke Sietzema

De afgelopen jaren maakte mijn bedrijf een mooie groei door. Daar komt natuurlijk veel bij kijken op fiscaal gebied. MAK Groep zorgt ervoor dat ik mezelf efficiënt kan inzetten voor de groei van mijn onderneming en geen onnodige tijd kwijt ben aan fiscale vraagstukken.

Michael Top

Als ondernemer is het heel fijn om te weten dat je een financieel geweten hebt. Een kantoor met mensen en cijfers waar je van op aan kunt. Bij MAK Groep vind je dat allemaal terug. Wat ons echter bovenal een tevreden klant maakt is de Topservice die MAK Groep levert. Geen gedoe, maar gewoon een vlotte en adequate aanpak.

Vorige
Volgende

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.