Hypotheken

Je wilt een (eerste) huis kopen. Maar hoeveel kan je lenen en waar moet je rekening mee houden, nu én in de toekomst? Onze hypotheekadviseurs zijn altijd up-to-date en staan voor je klaar om je te adviseren bij deze volgende stap

Wat kunnen we Voor jou betekenen?

Een huis kopen is een leuke en grote stap in je leven en daar wil je van kunnen genieten. Met onze specialisten aan je zijde gedurende dit traject zal je dat ook doen.

We halen het maximale uit je hypotheek en nemen alle zaken met je door waar je zelf wellicht nog niet over na had gedacht.

Onze hypotheekadviseurs volgen de markt op de voet. Op die manier weet jij zeker dat je de juiste beslissingen maakt voor jouw situatie.

Ook als je wilt sparren over het overzetten van je hypotheek of een nieuwe rentevaste periode wilt vastzetten, gaan onze adviseurs graag met je in gesprek.

ANNUÏTEITENHYPOTHEEK

LINEAIRE HYPOTHEEK

RENTEMIDDELING

Barry Swart

“In ons vak draait alles om zorgvuldigheid en gaat het vaak om details. Dit vinden wij ook terug bij MAK Groep. Ze hebben onze administratie haarscherp in het vizier, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan en als het toch nodig is, kan MAK Groep snel en adequaat handelen. Dat is een prettige gedachte. Niet voor niets zijn wij na al die jaren nog altijd een tevreden klant.”

Hylke Sietzema

De afgelopen jaren maakte mijn bedrijf een mooie groei door. Daar komt natuurlijk veel bij kijken op fiscaal gebied. MAK Groep zorgt ervoor dat ik mezelf efficiënt kan inzetten voor de groei van mijn onderneming en geen onnodige tijd kwijt ben aan fiscale vraagstukken.

Michael Top

Als ondernemer is het heel fijn om te weten dat je een financieel geweten hebt. Een kantoor met mensen en cijfers waar je van op aan kunt. Bij MAK Groep vind je dat allemaal terug. Wat ons echter bovenal een tevreden klant maakt is de Topservice die MAK Groep levert. Geen gedoe, maar gewoon een vlotte en adequate aanpak.

Vorige
Volgende

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.