Budgetcoaching

Het budgetcoach traject stemmen we af op jouw individuele behoeftes. Het op orde brengen van financiële zaken is – naast noodzakelijk – ook een leerproces. We adviseren en begeleiden jou zodat jij de financiën zelf weer onder de knie krijgt.

Wat kunnen we Voor jou betekenen?

Zorg dat je weer financieel fit wordt door de budgetcoaches van MAK Groep. Budgetcoaching is er voor alle ondernemers maar ook voor administratieve leken.

Kortom, voor iedereen die tijdelijke ondersteuning nodig heeft bij het in kaart brengen van inkomsten en uitgaven, het opstellen van een budgetplan, het aanvragen van toeslagen of met de communicatie met schuldeisers.

Budgetcoaching bij MAK Groep is een traject afgestemd op jouw individuele behoeftes. We zorgen er samen voor dat we alles ordenen.

Dit creëert overzicht en zorgt ervoor dat je weer rust krijgt omdat je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw financiële plaatje.

Financieel beheer

Budgetcoaching voor zzp’ers

Financiële administratie

Barry Swart

“In ons vak draait alles om zorgvuldigheid en gaat het vaak om details. Dit vinden wij ook terug bij MAK Groep. Ze hebben onze administratie haarscherp in het vizier, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan en als het toch nodig is, kan MAK Groep snel en adequaat handelen. Dat is een prettige gedachte. Niet voor niets zijn wij na al die jaren nog altijd een tevreden klant.”

Hylke Sietzema

De afgelopen jaren maakte mijn bedrijf een mooie groei door. Daar komt natuurlijk veel bij kijken op fiscaal gebied. MAK Groep zorgt ervoor dat ik mezelf efficiënt kan inzetten voor de groei van mijn onderneming en geen onnodige tijd kwijt ben aan fiscale vraagstukken.

Michael Top

Als ondernemer is het heel fijn om te weten dat je een financieel geweten hebt. Een kantoor met mensen en cijfers waar je van op aan kunt. Bij MAK Groep vind je dat allemaal terug. Wat ons echter bovenal een tevreden klant maakt is de Topservice die MAK Groep levert. Geen gedoe, maar gewoon een vlotte en adequate aanpak.

Vorige
Volgende

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.