Administratie

Geef je volledige administratie uit handen aan onze administrateurs. Of houd het in eigen beheer met een gepersonaliseerd pakket aan tijdbesparende online tools. De administratie geregeld zoals jij het wilt. Tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat kunnen we Voor jou betekenen?

Volledige administratie uit handen geven aan de administrateurs van MAK? Wordt geregeld. Zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Van salarisadministratie tot belastingaangiftes.

Wil je toch liever zelf de touwtjes in handen hebben? We bieden ook (online) tools aan om het in eigen beheer te houden. Met onze scan en herken software wordt boekhouden eenvoudig en tijdbesparend.

Aan de hand van een adviesgesprek stellen we samen een pakket van tools samen. Zo heb je alleen de middelen die jij nodig hebt en handig vindt, en betaal je niet te veel.

Kan je wel een beetje hulp gebruiken bij het invullen van belastingaangiftes? We got you. Bij MAK helpen we ook particuliere klanten die gebrek hebben aan tijd, kennis of kunde.

Boekhouding

salarisadministratie

Belastingaangifte

Barry Swart

“In ons vak draait alles om zorgvuldigheid en gaat het vaak om details. Dit vinden wij ook terug bij MAK Groep. Ze hebben onze administratie haarscherp in het vizier, waardoor wij nooit voor verrassingen komen te staan en als het toch nodig is, kan MAK Groep snel en adequaat handelen. Dat is een prettige gedachte. Niet voor niets zijn wij na al die jaren nog altijd een tevreden klant.”

Hylke Sietzema

De afgelopen jaren maakte mijn bedrijf een mooie groei door. Daar komt natuurlijk veel bij kijken op fiscaal gebied. MAK Groep zorgt ervoor dat ik mezelf efficiënt kan inzetten voor de groei van mijn onderneming en geen onnodige tijd kwijt ben aan fiscale vraagstukken.

Michael Top

Als ondernemer is het heel fijn om te weten dat je een financieel geweten hebt. Een kantoor met mensen en cijfers waar je van op aan kunt. Bij MAK Groep vind je dat allemaal terug. Wat ons echter bovenal een tevreden klant maakt is de Topservice die MAK Groep levert. Geen gedoe, maar gewoon een vlotte en adequate aanpak.

Vorige
Volgende

Enthousiast?

Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en hulp op het gebied van alle fiscale en financiële vragen en handelingen. We zijn onafhankelijk en hebben vakspecialisten in huis die niets liever doen dan jou helpen om het meeste uit je financiën te halen, bij ons op kantoor of op locatie.