Onze diensten

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan specialismen. Jouw aanspreekpunt is een Front Office medewerker, maar elke afzonderlijke vraag wordt door een specialist behandeld. De vakkennis en vakkundigheid van specialisten met het gemak van een vaste sparringpartner. Dat is MAK.

Administratie

Geef je volledige administratie uit handen aan onze administrateurs. Of houd het in eigen beheer met een gepersonaliseerd pakket aan tijdbesparende online tools. De administratie geregeld zoals jij het wilt. Tegen een aantrekkelijk tarief.

Verzekeringen

Met onze verzekeringsadviseurs weet je zeker dat je altijd goed zit. Ook als er iets onverwachts gebeurt. We brengen op aanvraag al jouw verzekeringen onder in één polis en schadeafhandelingen verzorgen we aan huis of op locatie. Gemakkelijk en overzichtelijk.

Incasso

We zijn conflict oplossend en behouden het menselijk aspect als het op incasso aankomt. Wij versturen niet alleen brieven maar onderhouden ook het contact met de klant. De communicatie met debiteuren houden we open.

Budgetcoaching

Het budgetcoach traject stemmen we af op jouw individuele behoeftes. Het op orde brengen van financiële zaken is – naast noodzakelijk – ook een leerproces. We adviseren en begeleiden jou zodat jij de financiën zelf weer onder de knie krijgt.

Kredieten

Geld nodig voor een grote aankoop, verbouwing of voor je onderneming? Ook dan kom je uit bij MAK Groep. Wij helpen je bij het verkrijgen van je gewenste bedrag, op een veilige manier en onder de meest gunstige voorwaarden.

Hypotheken

Je wilt een (eerste) huis kopen. Maar hoeveel kan je lenen en waar moet je rekening mee houden, nu én in de toekomst? Onze hypotheekadviseurs zijn altijd up-to-date en staan voor je klaar om je te adviseren bij deze volgende stap